Dagen idag

Ja idag har vært en daff dag. Eneste man har fått gjort er vaske en maskin med tøy, skuffet snø en gang og laget middag.
Utover dette har man kun sittet foran PCen og spilt eller sett på TV-Serier.

TV-Serien det har gått mest i er How I met your mother, som er en legend..WAIT FOR IT… DARY serie :D Sett alt tidligere, men når jeg skaffet meg netflix ble det til å se på nytt igjen, så nå er jeg på sesong 5 episode 5:)

På spillfronten har jeg prøvd ut Rift igjen, spilte det tidligere og var meget fornøyd, selv om det ikke er HELT på nivå med World of Warcraft, men er et godt alternativ til WoW når jeg ikke har så mye annet content tilgjengelig enn raids, som jeg ikke gjør så mye.

Så da ble det til å prøve det ut, så får vi se hvor lenge man holder ut :)

Dersom noen andre spiller er det bare sende en whisper til Momochi på Icewatch :) Tviler jo på det er så mange lesere her, men kunne jo vært morsomt om det var noen og noen tok kontakt, hehe.

Til middag idag ble det kylling, pommes fri og bretangé saus. Var ikke så spennende som man hadde forestilt seg men et måltid med kyllingfileter slår jo aldri feil, så godt ble det nå uansett:)

 

 

Comments are closed.